Nacionalinis projektas „Lyderių laikas 3“ kviečia  Lietuvos švietimo bendruomenę ir kitus neabejinguosius aktualiausiems švietimo klausimams svarstyti ir spręsti į švietimo lyderystės forumą. Vasario 28 d. – kovo 1 d. Socialinių mokslų kolegijoje (Kalvarijų g. 137E, Vilnius) forumo tema – „Lietuvos mokykla – atvira pasauliui“. Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio šviesoje kviečiame Jus kalbėtis apie mokyklą, gyvuojančią laisvoje šalyje, atvirą migruojančioms idėjoms, kultūroms, skirtingiems mokiniams ir jų šeimoms, socialiniams, kultūriniams iššūkiams, kuriamą ant demokratinių daugiatautės Lietuvos kultūros pamatų.

Dviejų dienų renginyje laukiami visi, kuriems rūpi migruojančioje, besisluoksniuojančioje, daugiakultūrėje visuomenėje veikianti mokykla, ką išgyvena ją lankantys mokiniai iš įvairių šeimų. Savo įžvalgomis, mintimis ir diskusijomis forume dalinsis visuomenės veikėjai, istorikai, sociologai, psichologai, švietimo ir kiti specialistai, patirtį įveikiant migracijos iššūkius pristatys mokyklų ir savivaldybių atstovai, sėkmingus įtraukties pavyzdžius pateiks užsienio lietuviai, atvykstantys į forumą iš 26 pasaulio šalių. Platesnį forumo aprašymą, preliminarią renginio programą ir registracijos formą rasite lyderių laiko svetainėje. 

Forumai organizuojami įgyvendinant nacionalinį švietimo projektą „Lyderių laikas“. Jo vykdytojas – Švietimo ir mokslo ministerijos Švietimo aprūpinimo centras, partneriai – Mokyklų tobulinimo centras ir ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas.

Kviečiame registruotis!

REGISTRACIJA

Programos projektas